ONLINE PIZZA KEBAB -MYYNTIJÄRJESTELMÄ JA PORTAALI.

Online pizza kebab -myyntijärjestelmä on tärkeä lisätulojen lähde ravintolalle. Sähköiset ruokatilaukset ovat helposti kymmeniä prosentteja ravintolan myynnistä, joskus jopa 80%. Siksi ei ole järkevää maksaa liikaa online myyntijärjestelmästä ja näkyvyydestä. Smartmenu online myyntijärjestelmän välitysmaksut ovat vain 7% ja se hinta sisältää myös pankin transaktiomaksut. Smartmenun onlinepizza -myyntijärjestelmä on helppo käyttää asiakkaalle tilauksen tekeminen on todella helppoa ja selkeää.

Pizzan online myynnissä on totuttu todella korkeisiin välitysmaksuihin. Ravintola ei saa kuitenkaan sille hinnalle tarpeeksi vastinetta. Me ajattelemme eri tavalla. Emme halua viedä pitserialta isoa siivua onlinepizza -myynnistä, me tyydymme pelkkään 7%:n välitysmaksuun, eikä mitään muita maksuja tule sen päälle, ei myöskään aloitusmaksuja. Voit aloittaa kokeilemalla riskittömästi 7% välityspalkkiolla. Jos kauppa käy, maksat sen varmasti mielelläsi.

Onlinepizza -palveluumme kuuluu myös www.pizzapaikka.com -portaali. Teknologiamme on ainutlaatuinen. Bottimme etsii kaikki pizzaravintolat ja tuo ne automaattisesti palveluumme. Siksi kaikki pizzapaikat ovat jo siellä. Kun liityt palveluumme, olet aina lähialueella listan ensimmäisenä, sillä portaali paikantaa käyttäjän ja näyttää lähimmät pizzapaikat. Portaalissamme on paljon käyttäjiä ja saat näin lisää asiakkaita. .

Take away app
pizza hakukone

ONLINEPIZZA-KEBAB TILAAMINEN & NÄKYVYYS.

Onlinepizza-kebab -myyntijärjestelmä on ravintolan itsensä täydellisessä hallinnassa. Ravintola määrittelee itse myynnissä olevat tuotteet, hinnat ja muut ehdot yksinkertaisen ja helpon käyttöliittymämme kautta. Onlinepizza tilaukset voidaan maksaa joko noudon yhteydessä tai jo tilatessa älypuhelimella.

Kun ravintola liittyy asiakkaaksemme, annamme ravintolalle myös lisää näkyvyyttä. Pizzapaikka.com -portaalissamme on ravintolan esittelysivu, joka on erittäin tehokkaasti hakukoneoptimoitu. Se siis löytyy! Emme myöskään pyri hallitsemaan näkyvyyttä ravintolan kustannuksella, vaan meidän esittelysivulta on suora linkki ravintolan omalle sivulle sekä tietenkin sähköiseen onlinepizza-tilaustoimintoon.

Pitserian omalla online ruokatilaus -sivulla ei näy muita ravintoloita, joten et joudu kilpailemaan näkyvyydestä, eikä ole tarvetta kilpailla hinnoilla. Kun asiakas hakee sinun ravintolaasi, hän löytää vain sinun ravintolasi ja näkee vain sinun tuotteesi.

Kun asiakas hakee lähellä sijaitsevaa online myyntiä tekevää pitseriaa hän löytää ravintolasta, löytää hän sinun ravintolasi hakutuloksista ensimmäisenä meidän portaalista.

PIZZARAVINTOLAN NÄKYVYYS.

Onlinepizza kebab ruokatilaus järjestelmän käyttöönotto noutomyyntiä tai kuljetuksia tuo sinulle lisää myyntiä ja pienemmät kulut kuin kilpailevilla järjestelmillä. Meidän www.pizzapaikka.com -portaali on suosittu, koska sieltä löytyy kaikki pitseriat. Internetin hakukone löytää erittän tehokkaasti meidän optimoimme ravintolan esittelysivun. Koska se löytyy myös portaalistamme, keskinäisten linkitysten vuoksi myös ravintolan omien sivujen näkyvyys paranee.

Ottamalla käyttöön meidän Onlinepizza kebab -ruokatilausjärjestelmän, säästät kuluissa, saat enemmän myyntiä ja miellytät asiakkaitasi. Onlinepizza ruokatilausjärjestelmämme ulkoasu ja käytettävyys ovat helppoja ja tyylikkäitä. Asiakkaat myös arvostavat modernia toimintatapaa j alaadukasta, kotimaista toteutusta.

Pizza ja kebab noutmyynti sähköisesti

TUKI KUULUU PALVELUUN.

Onlinepizza kebab -ruokatilausjärjestelmän käyttöönotto on erittäin helppoa. Olemme tehneet käyttöönotosta video-ohjeet ja pystytät itse järjestelmän alle tunnissa. Jos sormi menee kuitenkin suuhun, on tukipalvelumme avoinna arkisin 8.30-16.

Jos haluatte, että toteutamme teille perustamistyön ja vaikkapa annosten laadukkaan kuvaamisen, se onnistuu kyllä edulliseen hintaan.

TODELLA HELPPOA

PAREMPAA NÄKYVYYTTÄ

LISÄÄ MYYNTIÄ

Noutomyynti sähköisesti

“Smartmenun online ruokatilaus -järjestelmä säästää meille jopa 1600€ kuukaudessa, sillä transaktiomaksut ovat niin pienet”

Pizzaa ja Kebabia
Pizza ja kebab noutmyynti sähköisesti

“Saan rahat välittömästi tilille, kun asiakas tekee online ruokatilauksen. Nyt on helppo hengittää, kun rahat eivät makaa toisten tileillä viikkokausia. ”

Show me the Money!

ONLINEPIZZA JA KEBAB MYYNTI

Me teimme siitä helppoa ja edullista.

kysy lisää