ONLINE PIZZA KEBAB -MYYNTIJÄRJESTELMÄ JA PIZZAPAIKKA.COM.

Online pizza kebab -myyntijärjestelmä on Smartmenun erityisesti pizzerioille tekemä versio. Se on heppo käyttää ja tilausten hallinta on selkeää. Ravintolalla ei ole mitään riskiä, sillä veloitamme vain järjestelmän kautta menevästä myynnistä. Veloituksemme on 5%, joka on huomattavasti kilpailijoita vähemmän.

Voit itse hallita tuotteita, hintoja ja tarjouksia. Teemme teille kaiken valmiiksi veloituksetta ja voitte aloittaa online-myynnin välittömästi. Siitä eteenpäin muokkaatte itse helposti tuotteita ja asetuksia.

Jos kuljetatte itse ruokaa asiakkaiden kotiin, voitte asettaa kaksi eri hintaista kuljetusaluetta etäisyyden mukaan. Kuljetusmaksu tulee automaattisesti ravintolalle. Jos haluatte, voitte antaa ilmaisen kuljetuksen tilauksen ylittäessä haluamanne arvon.

Asiakkaalle tilaaminen on helppoa pizzapaikka.com -palvelusta. Asiakas pääsee tilaamaan myös suoraan ravintolan sivulta tai ravintolan Facebook-sivulta. .

Pizza online
pizzeria tilausjärjestelmä

PIZZAPAIKKA.COM –  KAIKKI PIZZAPAIKAT

Smartmenu on tuonut kaikki pitseriat pizzapaikka.com – palveluun. Asiakkaiden on helppo löytää oma suosikki- tai lähipitseria palvelusta ja tilata suoraan sieltä.

Pitserian omalla online ruokatilaus -sivulla ei näy muita ravintoloita, joten et joudu kilpailemaan näkyvyydestä, eikä ole tarvetta kilpailla hinnoilla.

Nostamme alueellisesti kaikki Smartmenun asiakasravintolat hakutulosten kärkeen, joten saatte helposti lisää tilauksia.

PIZZARAVINTOLAN NÄKYVYYS.

Onlinepizza kebab ruokatilaus järjestelmän käyttöönotto noutomyyntiä tai kuljetuksia tuo sinulle lisää myyntiä ja pienemmät kulut kuin kilpailevilla järjestelmillä. Meidän www.pizzapaikka.com -portaali on suosittu, koska sieltä löytyy kaikki pitseriat. Internetin hakukone löytää erittän tehokkaasti meidän optimoimme ravintolan esittelysivun. Koska se löytyy myös portaalistamme, keskinäisten linkitysten vuoksi myös ravintolan omien sivujen näkyvyys paranee.

Ottamalla käyttöön meidän Onlinepizza kebab -ruokatilausjärjestelmän, säästät kuluissa, saat enemmän myyntiä ja miellytät asiakkaitasi. Onlinepizza ruokatilausjärjestelmämme ulkoasu ja käytettävyys ovat helppoja ja tyylikkäitä. Asiakkaat myös arvostavat modernia toimintatapaa j alaadukasta, kotimaista toteutusta.

Pizza ja kebab noutmyynti sähköisesti

TUKI KUULUU PALVELUUN.

Onlinepizza kebab -ruokatilausjärjestelmän käyttöönotto on erittäin helppoa. Olemme tehneet käyttöönotosta video-ohjeet ja pystytät itse järjestelmän alle tunnissa. Jos sormi menee kuitenkin suuhun, on tukipalvelumme avoinna arkisin 8.30-16.

Jos haluatte, että toteutamme teille perustamistyön ja vaikkapa annosten laadukkaan kuvaamisen, se onnistuu kyllä edulliseen hintaan.

TODELLA HELPPOA

PAREMPAA NÄKYVYYTTÄ

LISÄÄ MYYNTIÄ

Noutomyynti sähköisesti

“Smartmenun online ruokatilaus -järjestelmä säästää meille jopa 1600€ kuukaudessa, sillä transaktiomaksut ovat niin pienet”

Pizzaa ja Kebabia
Pizza ja kebab noutmyynti sähköisesti

“Saan rahat välittömästi tilille, kun asiakas tekee online ruokatilauksen. Nyt on helppo hengittää, kun rahat eivät makaa toisten tileillä viikkokausia. “

Show me the Money!

ONLINEPIZZA JA KEBAB MYYNTI

Me teimme siitä helppoa ja edullista.

kysy lisää