LOUNASLISTAN JULKAISU.

Lounaslistan julkaiseminen on yeensä joko kallista tai vaikeaa. Smartmenu tuo uuden kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka ei maksa ravintolalle maltaita. Lounaslistan julkaisemisessa on erityisen tärkeää, että se löytyy mahdollisimman monesta sähköisesta mediasta. Monikanavainen lounaslistan julkaisu ei saa kuitenkaan olla työlästä.

 

Smartmenun sähköinen lounaslistan julkaisutyökalu tekee työn helpoksi. Yksinkertaisella käyttöliittymällä julkaiset päivän lounaat parissa minuutissa. Tällöin ravintolan lounaslista tulee näkyville saman tien ravintolasi kotisivulle, meidän Emenu.fi -lounashakuportaaliin, sekä Lounaspaikka.fi-lounashakuportaaliin. Lounaslistan julkaisu sosiaaliseen mediaan on myös todella helppoa, kopioit vain linkin. Jos teillä on käytössä Digital Signage -näyttöjä, voidaan lista linkittää myös sinne.

Lounaslista nettiin
Sähköinen pöytävaraus

LOUNASLISTAN JULKAISU  & NÄKYVYYS.

Lounaslistan julkaiseminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Varsinkaan, jos sen on halunnut tehdä monikanavaisesti.

Päivittäin yli 10 000 suomalaista hakee lounaspaikkaansa netissä olevilla lounasportaaleilla tai lounassovelluksilla. Meillä on tarjota molemmat.

Smartmenu perheeseen kuuluu Lounaspaikka.fi-mobiilisovellukset, joista voit selata helposti päivittäisiä eri lounasvaihtehtoja. Kun teet lounaslistan Smartmenussa, se julkaistaan myö Lounaspaikka.fi-portaalissa.

Toinen portaalimme on Emenu.fi, josta voit myös selata nopeasti ja helposti lounaita. Se on web-pohjainen sovellus, eikä vaadi sovelluksen lataamista ja asentamista. Lounaslista julkaistaan myös sinne.

LÖYDY PAREMMIN.

Lounaslistan julkaiseminen omilla sivuilla ei vielä takaa riittävää näkyvyyttä. Ravintolan näkyvyys netissä ja hakukoneessa on monien asioiden summa. Me tarjoamme samaan hintaan myös näkyvyyden portaaleissamme ja hyvän hakukonenäkyvyyden. Emenu -palvelussamme on automaattinen hakukoneoptimointi ja se saa ravintolasi näkymään hakutuloksissa paremmin. Koska veloituksemme perustuu järjestelmämme kiinteään kuukausihintaan, emme veloita näkyvyydestä yhtään mitään.

Hakukone ravintola

TUKI KUULUU PALVELUUN.

Lounaslistan julkaisun käyttöönotto on erittäin helppoa. Olemme tehneet käyttöönotosta video-ohjeet ja pystytät itse järjestelmän alle tunnissa. Jos sormi menee kuitenkin suuhun, on tukipalvelumme avoinna arkisin 8.30-16.

Jos haluatte, että toteutamme teille perustamistyön ja vaikkapa annosten laadukkaan kuvaamisen, se onnistuu kyllä edulliseen hintaan.

TODELLA HELPPOA

PAREMPAA NÄKYVYYTTÄ

LISÄÄ MYYNTIÄ

”Smartmenu tuo heti uusia lounasasiakkaita, sillä moni lounasravintola on vaikea löytää.”

Nyt löytyy
Mobiilimenu ravintolassa

”Lounaslistan julkaisu on nyt kyllä tosi helppoa. Jos on kiertävä lista, se tarvitsee tehdä vain kerran, klikkaat vaan näkyville oikean päivän.”

Helppoa julkaisua

LOUNASLISTAN JULKAISU
Me teimme siitä helppoa ja edullista.

kysy lisää