HÄVIKKIRUOKA-SOVELLUS.

Ruokahävikki-sovellus tuo sekä säästöjä, että lisätuloja. Kun ruokahävikkiä ei tarvitse toimittaa jätehuoltoon, pienenevät jätteenhoitokulut. Ja kun yli jääneen ruuan saa myytyä, saadaan siitä lisätuloa.

Hävikkiruoka-sovellusta voidaan käyttää myös muiden tarjouserien myymiseen tai tarjoamiseen. Sovellusta voidaan käyttää niin ravintoloissa, kaupoissa, tukuissa tai hyväntekeväisyystoimintaan.

Smartmenun hävikkiruoka-sovellus on soveltuu erityisen hyvin lounasravintoloille, jotka palvelevat suljetuissa kiinteistöissä tai alueilla, jonne muut kuin alueella työskentelevät harvemmin tulevat.

Hävikkiruoka myynti
Ruokahävikkisovellus

RUOKAHÄVIKIN JA TARJOUSERIEN JULKAISU.

Yli jääneen ruuan tai viimeisiä myyntipäiviä lähestyvien erien myyntiin laittaminen on Smartmenussa todella helppoa. Avaat vain sovelluksen ja lisäät mitä on tarjolla ja montako annosta / kappaletta. Järjestelmä lähettää notifikaation kaikille rekisteröityneille.

Asiakkaat saavat viestin tarjonnasta ja pääsevät linkistä suoraan varaamaan tarjolla olevia edullisia annoksia ja voivat myös maksaa sen. Myös maksu noudettaessa onnistuu. Kun asiakas varaa tuotteen, se vähenee automaattisesti myyntisaldoista ja kun tuotteet ovat loppuneet, ei sitä voi enää varata tai ostaa, jolloin turhat kyselyt ja paha mieli vältetään.

Järjestelmä on mahdollista integroida myös viestisovelluksiin tai jopa tekstiviestehin, jolloin vastausviestillä asiakas voi varata annoksen tai tuotteen.

Ruokahävikki-sovellus tuo säästöjä myös henkilöstökuluihin. Usein ravintoloissa on tapana myydä hävikkiruokaa. Se vaatii kuitenkin, että joku vastaa hävikkiruokaa koskeviin kyselyihin ja vielä rahastaa myydyt tuotteet. Se on yllättävän työllistävää, varsinkin kun useimmiten joudutaan myymään ei-oota, eli käyttämään turhaan aikaa kyselyihin.

MYY VAIN SULJETULLE ASIAKASKUNNALLE.

Smartmenun ruokahävikki-sovelluksessa sinä voit valita, ketkä asiakkaat saavat viestin tarjolla olevasta tarjouserästä tai hävikkiruuasta. Tarjoukset eivät siis ole näkyvillä kaikelle kansalle. Tästä syystä hävikkiruokasovelluksemme sopii erityisen hyvin lounasravintoloihin, jotka toimivat suljetussa kiinteistössä tai teollisuusalueella.

Kaupan alalla Smartmenun sovellus soveltuu erityisen hyvin tukkukauppaan, jossa edullisesti tarjottavia erityiseriä on helppo laittaa myyntiin ja ilmoittaa asiakkaille.

Jos annoksia tai tuotteita halutaan jakaa ilmaiseksi, onnistuu sekin helposti ja hallitusti Smartemenun avulla. Kohderyhmä saa viestin ja voi varata helposti haluamansa tuotteet vaikka pelkällä tekstiviestillä.

Tehdasruokalan hävikkiruokasovellus

HÄVIKKIRUOKA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖÖNOTTO JA TUKI

Smartmenun hävikkiruokasovelluksen käyttöönotto on niin yksinkertaista, että se ei vaadi edes mitään ohjeita. Se on siis heti käytettävissä. Tuki kuuluu palvelumme hintaa ja on tukipalvelumme avoinna arkisin 8.30-16.

Jos haluatte, että toteutamme teille perustamistyön ja vaikkapa annosten laadukkaan kuvaamisen, se onnistuu kyllä edulliseen hintaan.

SULJETULLE ASIAKASKUNNALLE

SÄÄSTÖÄ

LISÄÄ MYYNTIÄ

”Ennen ylijäämälounan kyselijöitä oli päivittäin. Nyt on niin paljon helpompaa, kun halukkaat voivat katsoa ja varata tarjonnan sovelluksesta .”

Oikeasti helpompaa
Hävikkiruoka myynti

”Meillä ei oikeastaan enää mene ruokaa roskiin ollenkaan. Ja mikä hienointa, siitä saa vähän rahaakin ja vaivattomasti.”

Säästöä ja lisätuloa

HÄVIKKIRUOKA-SOVELLUS
Kuin laittaisi rahaa pankkiin.

kysy lisää