RAVINTOLARUUAN KOTIINKULJETUSPALVELU.

Smartmenu kuljettaa ravintolaruuan kotiin tai työpaikalle. Jos ravintola on paikallisesti tunnettu ja sillä on netti- tai SOME -sivut, kannattaa ohjata asiakkaat tilaamaan ruokaa Smartmenun kautta. Näin ravintola saa helposti lisää myyntiä tai voi säästää huomattavasti välitysmaksuissa verrattuna kalliimpiin alustoihin. Smartmenu on eräänlainen ravintolan oma verkkokauppa, joka on suunniteltu toimimaan samalla tavalla kuin muutkin ravintola-alustat. Hallinnointi on helppoa, eikä myyntialueita tai hinnoittelua rajoiteta mitenkään.

Ruuan kotiinkuljetus hoituu tehokkaasti ja ekologisesti joukkoistetun kuljetuspalvelun avulla. Nopeasti ja varmasti. Tarjoamme uusille asiakkaillemme 25 ilmaista kuljetusta – ei välitysmaksua, eikä asiakkaan kuljetusmaksua. Näin saatte lentävän lähdön ravintolanne online -myynnille kun teette kanssamme kampanjan sosiaaliseen mediaan.

Yrityksen verkkosivujen tärkein tehtävä on myydä. Me haluamme auttaa ravintoloita hyötymään omista netti- ja SOME -sivuistaan. Neuvomme, kuinka tilauslinkit ja painikkeet lisätään ja kuinka saat jopa ilmaiseksi lisää tilaajia. Jos tuntuu, että aika ja resurssit eivät riitä somettamiseen, voimme tehdä sen palveluna. Tämä on silti huomattavasti edullisempaa ja saatte helposti paremman näkyvyyden kuin alustapalvelussa.

 

Mobiilimenu puhelimessa
25 ilmaist akuljetusta

HALLITSE ITSE NÄKYVYYTTÄ JA BRANDIA.

Smartmenu on ravintolan oma nettikauppa. Et siis maksa hävyttömiä alustamaksuja vaan hyödynnät ravintolan omaa brandia ja tunnettuutta. Omalla aktiivisuudella sosiaalisessa mediassa voit saavuttaa huikeita tuloksia, edullisesti.

Pystymme tarjoamaan nyt myös kuljetuspalvelun Helsingin, Espoon, Vantaan, Turun, Porin ja Lappeenrannan alueille. Piakkoin se onnistuu myös Tampereella, Oulussa, Lahdessa ja Kouvolassa. Hyödynnä nyt siis tarjouksemme ilmaisista kuljetuksista ja laita myyntisi kasvuun.

Tuottamalla itse sisältöä ja mainontaa, olet oman brandisi herra. Näin saat yhä enemmän ja yhä edullsemmin lisää tilauksia ja ravintolasi tunnettuus kasvaa. Ravintolasi ei ole enää alustan orja, vaan päättää itse näkyvyydestään.

RAVINTOLAN DIGITAALINEN NÄKYVYYS.

Ravintolan verkkokaupan käyttöönotto noutomyyntiä tai kuljetuksia varten ei tuo lisää myyntiä itsestään. Vaikka internetin hakukone löytää erittän tehokkaasti meidän optimoimamme ravintolan verkkokaupan, se ei kuitenkaan takaa lisää myyntiä. Tässä tarvitaan myös ravintolan omaa aktiivisuutta markkinoinnissa, jonka mekin voimme hoitaa palveluna.

Tarjouksemme ilmaisista kotiinkuljetuksista sisältää ehdon – ravintolan täytyy laittaa ensin kuntoon sosiaalisen median ja kotisivujen tilauspainikkeet, sekä Googlen My Business -sivujen tiedot. Lisäksi on käytettävä 10€ markkinointiin, jotta kauppa lähtee käyntiin. Kaikessa tässä me autamme ilmaiseksi ja saatte samalla nämäkin asiat kuntoon.

Mobiilimenu puhelimessa

TUKI KUULUU PALVELUUN.

Online ruokatilaus -järjestelmän käyttöönotto on erittäin helppoa. Olemme tehneet käyttöönotosta video-ohjeet ja pystytät itse järjestelmän alle tunnissa. Jos sormi menee kuitenkin suuhun, on tukipalvelumme avoinna arkisin 8.30-16.

Jos haluatte, että toteutamme teille perustamistyön ja vaikkapa annosten laadukkaan kuvaamisen, se onnistuu kyllä edulliseen hintaan.

TODELLA HELPPOA

PAREMPAA NÄKYVYYTTÄ

LISÄÄ MYYNTIÄ

Noutomyynti sähköisesti

“Smartmenun online ruokatilaus -järjestelmä säästää meille jopa 1600€ kuukaudessa, sillä transaktiomaksut ovat niin pienet”

Pizzaa ja Kebabia
Pizza ja kebab noutmyynti sähköisesti

“Saan rahat välittömästi tilille, kun asiakas tekee online ruokatilauksen. Nyt on helppo hengittää, kun rahat eivät makaa toisten tileillä viikkokausia. “

Show me the Money!

RAVINTOLOIDEN KOTIINKULJETUS PALVELU

Me teimme siitä helppoa ja edullista.

kysy lisää